Sales Engineer
in het westelijk deel van België

 Wat ga je doen?

  • Je zorgt voor de commerciële uitbouw van meetapparatuur in de toegewezen regio. Typerende klanten voor deze productgroep zijn installatiebedrijven, distributiebedrijven en industriële bedrijven.
  • Het beheren en ontwikkelen van relaties met de bestaande klanten en zoeken naar nieuwe opportuniteiten behoort tot je dagelijkse activiteiten. Hierbij begeleid je de klant bij zijn aanvraag vanuit de toepassing en geeft advies over de meest geschikte producten en diensten.
  • Je vormt een hecht team met de binnendienst medewerkers en ondersteunt deze met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, beurzen,…
  • De verkoopactiviteiten, markt- en concurrentiegegevens en bezoeken rapporteer je aan het hoofd verkoop.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Naast communicatieve vaardigheden en commerciële ingesteldheid beschik je over een uitstekend technisch inzicht.
  • Je kan goed argumenteren en bent in staat om de noden van de klant te vertalen naar oplossingen.
  • Je hebt reeds een eerste relevante technisch-commerciële werkervaring en daarnaast beheers je goed de Nederlandse en Franse taal.

Ons aanbod

We bieden jou een jong, dynamisch, innovatief en enthousiast bedrijf dat een referentie is in de markt. Ons bedrijf kent een familiale sfeer en opleiding vinden we belangrijk. Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontplooien en eigen initiatief wordt erg aangemoedigd. Het bedrijf is in expansie en afhankelijk van je eigen ambitie en kennis is een doorgroei gegarandeerd. Je salaris is in functie van je ervaring en competenties marktconform, aangevuld met extralegale voordelen zoals een wagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Spreekt deze functie jou aan, contacteer ons dan via 02 - 757 92 44. Een sollicitatie versturen kan natuurlijk ook.

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV, ontvangen we graag:
Per mail: pz@euro-index.be
Per post:


T.a.v. de personeelsdienst
EURO-INDEX bv
Leuvensesteenweg 607
1930 Zaventem