Inside Sales medewerker
Wat ga je doen?

  • Je zorgt voor de commerciële uitbouw van de organisatie via telefoon en email. Typerende klanten voor onze productgroepen zijn groothandels, installatiebedrijven, distributiebedrijven en industriële bedrijven. Hiermee heb je dan ook dagelijks contact en sta je garant voor een perfecte serviceverlening. Je staat de klanten bij met technische ondersteuning en adviseert hun producten uit het portfolio.
  • Je vormt een hecht team met jouw collega’s en ondersteunt hen met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, beurzen,…
  • Je bent verantwoordelijk voor retourzendingen, klachten en controleert bestellingen. 

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Naast communicatieve vaardigheden en commerciële ingesteldheid beschik je over een uitstekend technisch inzicht en kan je vlot overweg met Microsoft Office.
  • Je kan goed argumenteren en bent in staat om de noden van de klant te vertalen naar oplossingen.
  • Bij voorkeur heb je reeds een eerste commerciële werkervaring achter de rug en daarnaast beheers je goed de Nederlandse en Franse taal. Je bent communicatief ingesteld en deinst niet terug voor telefonische contacten.
  • Je bent ambitieus en wenst jezelf op termijn te ontwikkelen richting een commerciële buitendienst functie.

Ons aanbod

We bieden jou een jong, dynamisch, innovatief en enthousiast bedrijf dat een referentie is in de markt. Ons bedrijf kent een familiale sfeer en opleiding vinden we belangrijk. Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontplooien en eigen initiatief wordt erg aangemoedigd. Het bedrijf is in expansie en afhankelijk van je eigen ambitie en kennis is een doorgroei gegarandeerd. Je salaris is in functie van je ervaring en competenties marktconform, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Spreekt deze functie jou aan, contacteer ons dan via 02 - 757 92 44. Een sollicitatie versturen kan natuurlijk ook.

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV, ontvangen we graag:
Per mail: pz@euro-index.be
Per post:


T.a.v. de personeelsdienst
EURO-INDEX bv
Leuvensesteenweg 607
1930 Zaventem