Eurolyzer STx inruilactie

 

Koop tussen 1 januari 2018 en 31 maart 2018 een Eurolyzer STx pakket, stuur je oude rookgasanalyser naar ons toe en krijg tot € 300,- retour! Ongeacht het type rookgasanalyser, het merk of de graad van slijtage.

 Cashback procedure:

  1. Bestel tussen 1 januari 2018 en 31 maart 2018 een Eurolyzer STx pakket.
  2. Bij levering van uw toestel, ontvangt u in de koffer ook een voucher met uw unieke cashback code en een inruilsticker.
  3. Geef op deze webpagina je gegevens en cashback code in, vóór 30 april 2018!
  4. Kleef de bijgevoegde inruilsticker op je oude toestel of koffer. EURO-INDEX contacteert je voor GRATIS afhaling van het toestel.
  5. Na ontvangst van je oude rookgasanalyser, storten we het inruilbedrag op je rekening. Dit bedrag is afhankelijk van het aangekochte pakket: € 250,- bij het model zonder drukverschilmeting en € 300,- bij het model met drukverschilmeting.


Vul onderaan het formulier ook de wedstrijd- en schiftingsvraag in en maak zo kans op een reischeque van 500 euro! 

Met elke unieke cashback code kunt u slechts 1 keer deelnemen. De 2 deelnemers die voor 30 april 2018 correct antwoorden op de wedstrijdvraag en het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benaderen, ontvangen een reischeque van 500 euro.

Inruilformulier

  

* Verplichte velden


EURO-INDEX is gerechtigd de actievoorwaarden eenzijdig aan te passen. Levering volgens onze algemene verkoopvoorwaarden. Actie geldig t/m 31 maart 2018. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of condities. Wijzigingen voorbehouden.