EURO-INDEX introduceert een nieuwe rookgasanalyser in het BLAUWE LIJN gamma: de Multilyzer STx.

Dit instrument is geschikt voor het in bedrijf stellen, inspecteren en onderhouden van stook- en verwarmingsinstallaties onder en boven 100 kW. De Multilyzer STx is een nauwkeurig, betrouwbaar en duurzaam meetinstrument met intuïtieve bediening. Het toestel biedt plaats aan maximaal 6 gassensoren, waaronder een gepatenteerde ECO-sensor voor zuurstof, twee sensoren voor CO (10.000 ppm en 4 Vol.%) en sensoren voor NO, NO2 en SO2.

De uitgebreide geheugenfunctie biedt plaats aan 10.000 meetrapporten, inclusief klant- en installatiegegevens. Met de gratis EuroSoft mobile app op uw tablet of smartphone kunt u professionele meetrapportage maken en communiceren met uw collega’s of opdrachtgever.

U kunt CAPBs gebruiken om de mogelijkheden van de Multilyzer STx uit te breiden met aanvullende meetfuncties waaronder tapwaterhoeveelheid en -temperatuur, gaslekdetectie, druk(verschil), luchtvochtigheid, luchtsnelheid, VOC-detectie, etc. De BLAUWE LIJN Multilyzer STx wordt compleet geleverd met o.a. een modulaire rookgassonde, condensafscheider en filters in een slagvaste draagkoffer.

  Klik hier voor meer informatie