Contactgegevens* Verplichte velden

Fluke PQ400
Vergroot afbeelding
X

Fluke PQ400Fluke PQ400
Move your mouse over image or click to enlarge

Fluke PQ400

Bestelnr: 5075807 / 4920947
Elektrisch meetvenster voor gebruik van driefasen-meetinstrumenten op spanningsvoerende panelen, zonder de deur te openen. Lees meerLess

Kenmerken

  • Eenvoudig te monteren in paneeldeur
  • Maakt het uitvoeren van driefasen-metingen zonder de paneeldeur te openen mogelijk
  • CAT III 1.000 V, CAT IV 600 V
Meer kenmerken
Beschrijving

De Fluke PQ400 is een permanente interface voor toegang tot de meetpunten voor spanning en stroom in driefasen-installaties, waarmee power quality- en energiemetingen kunnen worden uitgevoerd.

Het venster is gemakkelijk te monteren met een standaard trapboor. Vervolgens brengt u de stroomtangen en spanningsprobes aan op de juiste plaatsen in de installatie en sluit deze aan op de achterzijde van het meetvenster. U kunt nu uw power quality analyzer of power logger aansluiten op het meetvenster en driefasen metingen verrichten zonder de paneeldeur te openen. Zeker bij periodieke inspecties bespaart u hiermee veel tijd doordat u de meetsondes niet hoeft aan te brengen en (vrijwel) geen persoonlijke beschermingsmiddelen hoeft te dragen. U vermindert de eisen ten aanzien van werkvergunningen en vereenvoudigt processen door de gevaren te verminderen die verbonden zijn aan het uitvoeren van metingen aan open panelen.

Dankzij de automatische probe-detectie van de Fluke 1730-serie en compatibele stroomtangen hoeft de kast niet te worden geopend om het model stroomtang te controleren.

De stroomtangen van de Fluke 430-serie netanalysers kunnen worden aangesloten, maar daarvoor zijn aanvullende 117XX-BNC-M2F verloopadapters nodig. 

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

Fluke PQ400/B
Bevat uitsluitend de PQ400 behuizing en een instructieblad

Fluke PQ400
Bevat de PQ400 behuizing, 4 x male-male-kabel 2 m voor aansluiting van Fluke 17XX iFlex stroomtangen, een kabelmarkeerset 3P + N + PE, kabelbinders en een instructieblad

 

Kenmerken
  • Eenvoudig te monteren in paneeldeur
  • Maakt het uitvoeren van driefasen-metingen zonder de paneeldeur te openen mogelijk
  • CAT III 1.000 V, CAT IV 600 V
Downloads
€ 1.321,-
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW, Recupel inbegrepen. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch overleggen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel 02 - 757 92 44

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan