Contactgegevens* Verplichte velden

Fluke 8808A
Vergroot afbeelding
X

Fluke 8808AFluke 8808A
Move your mouse over image or click to enlarge

Fluke 8808A

Bestelnr: 076172

Veelzijdige multimeter voor productie, ontwikkeling en service.

Lees meerLess
Beschrijving
Toepassingen in productietests, R&D, ontwikkeling en service vergen hoge prestaties en een grote flexibiliteit van een tafelmultimeter. De Fluke 8808A biedt een ruime keuze aan meetfuncties, waaronder spanning, weerstand, stroom en frequentie, allemaal met een superieure nauwkeurigheid en resolutie en met een basisnauwkeurigheid van 0,015% bij gelijkspanningsmetingen.
 
Meet kleine lekstromen: de Fluke 8808A heeft twee lage stroombereiken met lage impedantie voor het meten van lekstromen.
 
Voer routinematige functionele productietests op consistente wijze uit: gebruik de insteltoetsen (S1 - S6) voor snelle toegang tot herhaalde metingen. Gebruikers hoeven niet meer op meerdere knoppen te drukken om routinemetingen uit te voeren.
 
Elimineer productiefouten: de 8808A heeft een grenswaardevergelijkingsmodus met geïntegreerde displayindicatoren die duidelijk aangeven of een testresultaat binnen of buiten de grenswaarden ligt.
 
Vierdraadsmetingen uitvoeren met slechts twee meetsnoeren: met de gepatenteerde banaanstekkers met gesplitste aansluitingen voor 2 x 4 weerstandsmetingen kunt u nauwkeurige vierdraadsmetingen uitvoeren met slechts twee meetsnoeren in plaats van vier. Er zijn optionele meetsnoeraccessoires verkrijgbaar waarmee u zelfs in nauwe ruimtes of op opbouwcomponenten een vierdraadsaansluiting tot stand kunt brengen.
Downloads
€ 736,-
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW, Recupel inbegrepen. Wijzigingen voorbehouden.


Vragen, advies of telefonisch overleggen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel 02 - 757 92 44

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan