Contactgegevens* Verplichte velden

EURO-INDEX ÖWWG 3
Vergroot afbeelding
X

EURO-INDEX ÖWWG 3EURO-INDEX ÖWWG 3
Move your mouse over image or click to enlarge

EURO-INDEX ÖWWG 3

Bestelnr: 10325
De ÖWWG 3 vloeistofdetector wordt toegepast om de aanwezigheid van vloeistof te melden in opvangbakken onder tanks, branders en motoren, mangaten en buis- en kabelkanalen. Het toestel is geschikt voor de detectie van water, stookolie, diesel, hydraulische olie, anti-vriesvloeistof, plantaardige olie, transformatorolie en olie-water emulsies. Lees meerLess
Beschrijving
De ÖWWG 3 bestaat uit een halfgeleider sonde (met messing gewicht en kabel van 3 m) en een signalisatieapparaat met ingebouwd optisch en akoestisch alarm.
 
Bij het inschakelen van de voedingsspanning (de groene lamp gaat aan) begint de opwarmfase van de halfgeleidersonde. Gedurende deze opwarmfase brandt de rode LED ‘ALARM’ en gaat het akoestisch alarmsignaal. Na ± 8 seconden heeft de halfgeleidersonde zijn bedrijfstemperatuur bereikt en zal het apparaat vanzelf een reset uitvoeren: de alarmsignalen worden uitgeschakeld en het relais wordt aangetrokken.
 
Als de halfgeleidersonde in contact komt met vloeistof zal de sonde afkoelen. Dit heeft een verandering van de weerstand van de sonde tot gevolg. Deze weerstandsverandering heeft een alarmmelding tot gevolg. Het relais valt af.
 
Tijdens een alarmmelding kan het akoestisch alarm stiller worden gezet door de toets ‘Quittieren’ in te drukken. Het optische alarm blijft gedurende de hele alarmfase branden. Het toestel blijft in alarm tot men de reset toets “Entriegeln” (= reset) heeft ingedrukt. Om misbruik van deze toets te voorkomen geeft het toestel akoestisch alarm zolang er op de toets wordt gedrukt.
 
Bij uitvallen van de voedingsspanning valt het relais af. Zodra de spanning terugkeert, herbegint de opwarmfase van de sonde. Zolang deze opwarmfase niet is afgelopen, geeft het apparaat alarm. Na het aflopen van de opwarmfase worden de alarmsignalen automatisch weer uitgeschakeld.
 
De ÖWWG 3 beschikt over een zelftestfunctie. Eventuele gebreken geven aanleiding tot een alarmmelding. Ook kabelbreuk of kortsluiting van de sondekabel wordt onmiddellijk gemeld.
 
Inbegrepen accessoires
Flexibele sonde, lengte 3,2 m
€ 315,-
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW, Recupel inbegrepen. Wijzigingen voorbehouden.

Vragen, advies of telefonisch overleggen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel 02 - 757 92 44

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan