Contactgegevens* Verplichte velden

EURO-INDEX LAG-14 ER
Vergroot afbeelding
X

EURO-INDEX LAG-14 EREURO-INDEX LAG-14 ER
Move your mouse over image or click to enlarge

EURO-INDEX LAG-14 ER

Bestelnr: 10301
De lekaanduider LAG-14 ER is een lekdetectie-apparaat voor dubbelwandige tanks waarin brandbare vloeistoffen van klasse A I, A II, A III en B of niet-brandbare milieuvervuilende vloeistoffen worden opgeslagen. Lees meerLess
Beschrijving
De lekaanduider LAG-14 ER bewaakt continu het vloeistofniveau in de bewakingsruimte van de dubbelwandige tank. Ingeval van een lek zal er lekdetectievloeistof wegvloeien. Daardoor daalt het niveau van de lekdetectievloeistof en de elektroden van de sonde komen uit de vloeistof. De controle-eenheid detecteert de weerstandsverandering en geeft optisch en akoestisch alarm.
 
Het reservoir wordt hoger gemonteerd dan de bewakingsruimte van de dubbelwandige tank. De sonde wordt bovenaan in het reservoir gestoken zodat de uiteinden van de elektroden zich in de vloeistof bevinden. De sonde wordt via een 2-aderige kabel van max. 50 m met de controle-eenheid verbonden.
 
De controle-eenheid bewaakt continu de elektrische weerstand tussen de twee elektroden. Is deze weerstand < 5 kΩ, dan geeft de controle-eenheid de normale toestand weer: de rode LED is uit en het relaiscontact is open. Wordt de weerstand > 5 kΩ, dan signaleert het toestel een lek: de rode LED gaat aan, de zoemer klinkt en het relaiscontact sluit. Tijdens een alarmsituatie kan men de zoemer stiller zetten door op de toets 'Quittieren' te drukken. De groene LED duidt aan dat het toestel onder spanning staat en in werking is. Met de toets “Prüfen” (= testen) kan men een alarmsituatie simuleren en zo de goede werking van de alarmsignalen controleren.
 
Certificering reservoir
TPS 03 ATEX 15639 6
Ex II (1) G [Ex ia] IIC bzw. [Ex ia] IIB
 
Inbegrepen accessoires
Controle-eenheid, reservoir, sonde en Nederlandstalige handleiding
Optionele accessoires Bestelnr.
Montageset voor LAG-14 ER 103007
Antifrogen N antivriesvloeistof 
(jerrycan 10 liter met 4 liter vloeistof)
103005

Vervangingsonderdelen Bestelnr.
Controle-eenheid 103008
Reservoir 103003
Sonde 103002

 

Downloads
€ 198,-
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW, Recupel inbegrepen. Wijzigingen voorbehouden.


Vragen, advies of telefonisch overleggen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel 02 - 757 92 44

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan