Contactgegevens* Verplichte velden

EURO-INDEX Eurovac HV (04-1)
Vergroot afbeelding
X

EURO-INDEX Eurovac HV (04-1)EURO-INDEX Eurovac HV (04-1)
Move your mouse over image or click to enlarge

EURO-INDEX Eurovac HV (04-1)

Bestelnr: 10305
Vacuüm lekdetectieapparaat dat kan toegepast worden op dubbelwandige stookoliereservoirs of enkelwandige stookoliereservoirs voorzien van een soepel membraan. Het onderdrukbereik van het alarm is ingesteld op 325 mbar. Geschikt voor tanks tot 2,9 meter waarbij de aansluiting van de vacuümslang aan de kop van de tank mag eindigen. Lees meerLess
Beschrijving
Bij het aansluiten van de netspanning brandt de groene lamp. De in het apparaat gemonteerde onderdrukpomp creëert een onderdruk van ongeveer -400 mbar in de controleruimte (= de ruimte tussen de twee wanden) van het reservoir. Deze onderdruk wordt continu gemeten door een drukschakelaar. De drukschakelaar houdt, samen met de onderdrukpomp, de onderdruk in de controleruimte constant.
 
Is er een lek boven de vloeistofspiegel of boven het grondwaterniveau in de controleruimte of in de leidingen, dan zal de onderdruk wegvallen. Als de onderdruk wegzakt tot rond de -325 mbar zal de Eurovac HV optisch en akoestisch alarm geven en wordt het relais aangetrokken. Het akoestisch alarm kan afzonderlijk worden uitgeschakeld.
 
Komt er een lek voor onder de vloeistofspiegel of onder het grondwaterniveau, dan valt de onderdruk weg in de controleruimte en treedt de pomp in werking. Op een bepaald ogenblik wordt vloeistof aangezogen. Zodra deze vloeistof in de vloeistofafscheider terechtkomt, wordt de zuigleiding geblokkeerd. Dit geeft onmiddellijk aanleiding tot een alarmmelding.
Verplicht accessoire Bestelnr.
Vloeistofafscheider 4 mm 103050
Optionele accessoires Bestelnr.
PVC slang rood (rol 100 meter) 103051
PVC slang groen (rol 100 meter) 103052
PVC slang transparant (rol 100 meter) 103053
€ 556,-
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW, Recupel inbegrepen. Wijzigingen voorbehouden.

Vragen, advies of telefonisch overleggen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel 02 - 757 92 44

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan