Slaap op beide oren...
met de KWSe service- en kalibratieformule

De Eurolyzer STx en Multilyzer STx rookgasanalysers bieden u in combinatie met de
KWSe service- en kalibratieformule 7 goede redenen om gerust te zijn: 

7 JAAR GARANTIE

Met KWSe krijgt u 7 jaar garantie! Niet alleen op de werking van het toestel maar ook op de sensoren, batterij, filters en alle standaard bijgeleverde accessoires. Een defect aan uw toestel? We brengen het terug in orde!

2-JAARLIJKSE KALIBRATIE

Met KWSe geen onnodig tijdverlies! Uw toestel hoeft slechts om de 2 jaar te worden gekalibreerd wat overeenkomt met de wettelijke minimum. In ons laboratorium wordt het onder de beste omstandigheden getest, opgeknapt en bijgesteld. Zo kunt u weer 2 jaar verder zonder zorgen.

VASTE PRIJS

Met KWSe heeft u een lage, vaste prijs voor onderhoud en kalibratie. Zelfs de werkuren, het kalibratiecertificaat en alle administratiekosten zijn inbegrepen. KWSe, voor slechts 274 euro (prijs 2019, configuratie O2/CO), tweejaarlijks gedurende 7 jaar, geen onverwachte kosten!

GRATIS VOOR- EN NAZORG

Geen zorgen, wij zijn er voor u! Als uw toestel binnen moet voor kalibratie sturen we u tijdig een oproepbrief. De afhaling en levering gebeurt indien gewenst door onze diensten. Problemen of technische vragen, bel of mail ons of kom langs aan onze servicebalie. Volledige ondersteuning, volledig gratis!

WATERSTOF GECOMPENSEERDE CO-SENSOR

De Eurolyzer STx en Multilyzer STx zijn standaard uitgerust met een waterstof gecompenseerde CO-sensor. Waarom? Elke CO-sensor registreert ongewenst ook de in het gas aanwezige waterstofdeeltjes. De afzonderlijke meting van waterstof laat toe dat de CO-waarde door het toestel automatisch kan worden gecorrigeerd. Hierdoor verkrijgt u steeds de meest nauwkeurige meetwaarden.

EXTRA FUNCTIES

Niet alleen rookgasanalyse maar ook een veelvoud aan andere handige functies. De Eurolyzer STx en Multilyzer STx zijn multifunctionele toestellen waarmee onder andere ook druk- en temperatuurmetingen, CO-omgevingsluchtmetingen en zelfs klimaatmetingen kunnen worden uitgevoerd. De toestellen beschikken daarnaast over verschillende geheugen-, registratie- en communicatiemogelijkheden. Gratis firmware updates maken het zelfs mogelijk om nieuw ontwikkelde functies aan het toestel toe te voegen. Volledig uitgerust voor nu en de toekomst!

TOT UW DIENST

U wenst een demonstratie voordat u een toestel aankoopt of u wilt het enkele dagen testen? U wenst een vervangtoestel wanneer uw toestel binnen is voor kalibratie of een huurtoestel omdat u tijdelijk een toestel te weinig heeft? U wenst een producttechnische opleiding? Geen probleem, we staan tot uw dienst!

Met de combinatie Eurolyzer STx of Multilyzer STx met KWSe heeft u geen zorgen. U kunt dus echt op beide oren slapen!

EUROLYZER STx
Dit pakket met de Eurolyzer STx rookgasanalyser en basis accessoires is geschikt voor het uitvoeren van officiële metingen aan verbrandingsinstallaties op gas, stookolie of vaste brandstof. Het ideale toestel voor de professionele onderhoudstechnicus. Verkrijgbaar met optionele drukverschilfunctie. Ook een NO-sensor kan aan het toestel worden toegevoegd.

MULTILYZER STx
De perfecte toestellen voor de professionele technicus die op regelmatige basis onderhoud uitvoert op stookolieketels (ook geschikt voor gas en vaste brandstof). De extra spoelpomp reinigt de COlaag-sensor onmiddellijk wanneer er een te hoge concentratie CO aan het toestel wordt aangeboden. Geleverd inclusief basis accessoires.