Mijn KWS


Wat is Mijn KWS?

Mijn KWS is een GRATIS service van EURO-INDEX voor iedereen die bij ons instrumenten laat onderhouden en kalibreren. Mijn KWS is het webportal waar u kalibratiecertificaten en servicedocumenten gemakkelijk en gratis kunt downloaden, altijd en overal.

   Vraag een account aan

   Ga naar het Mijn KWS webportal

Beschikbare documenten:

  • KWS kalibratiecertificaten en condities
  • SCF (Service Controle Formulieren)
  • NEN3140 certificaten

Mijn KWS is een aanvullende service. Als u dat wenst, blijft u uw kalibratiecertificaten ook ontvangen zoals u gewend bent, in een envelop bij uw behandelde meetinstrumenten.


Als digitale certificaten voor u volstaan en u dus geen behoefte meer heeft aan papieren documenten, dan beëindigen we op uw verzoek de verzending. Zo dragen we samen bij tot een lagere belasting van het milieu.


Het enige dat u nodig heeft om Mijn KWS te gebruiken is een internetverbinding met onze website en uw persoonlijke inloggegevens. 


Mijn KWS inloggegevens aanvragen

U kunt uw persoonlijke inloggegevens voor Mijn KWS gemakkelijk aanvragen.

Vul de onderstaande velden in en klik op "Verzenden".
U ontvangt binnen 1 werkdag een email met activatielink, waarmee u een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken. 


  • Correspondentie e-mail voor Mijn KWS* (indien afwijkend van Firma e-mail)


  • * Dit e-mailadres wordt gebruikt voor alle correspondentie m.b.t. Mijn KWS, waaronder de activatielink en de notificaties van nieuwe documenten.

* Verplichte velden