Contactgegevens* Verplichte velden

DPM TT570-serie
Vergroot afbeelding
X

DPM TT570-serieDPM TT570-serie
Move your mouse over image or click to enlarge

DPM TT570-serie

De DMP TT570-serie bestaat uit 13 modellen micromanometers, voor het meten van kleine drukverschillen. De meeste modellen zijn ook geschikt voor meting van luchtsnelheid en in een aantal gevallen ook luchthoeveelheid, indien gebruikt in combinatie met een pitotbuis.

Lees meerLess
Beschrijving

De modellen zijn compact, gemakkelijk te bedienen en voorzien van een robuuste behuizing. De resolutie van de meetwaarde is afhankelijk van het gekozen model. Elk model is naar keuze leverbaar met batterijvoeding of met accu + lader.

Een aantal modellen beschikt over een intern geheugen voor 1.400 meetwaarden en een RS232-interface. De meetwaarden kunnen met de hand worden opgeslagen of automatisch met een door de gebruiker in te stellen tijdsinterval.

Het is ook mogelijk de meetresultaten direct uit te printen op een optionele thermische printer. Een uniek systeem zorgt elke minuut voor automatische nulstelling, waardoor drift te verwaarlozen is. De nulstelling gebeurt automatisch zonder dat de meting onderbroken wordt.

Inbegrepen accessoires
Zachte draagtas, rubberen beschermholster met magneten, draagriemenset, 2 x 3 meter meetslang (Ø 2 mm), 2-6 mm adapter (vier stuks) en handleiding

Downloads
€ 1.819,- vanaf
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW, Recupel inbegrepen. Wijzigingen voorbehouden.

Vragen, advies of telefonisch overleggen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel 02 - 757 92 44

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan