Contactgegevens* Verplichte velden

BLAUWE LIJN STM225
Vergroot afbeelding
X

BLAUWE LIJN STM225BLAUWE LIJN STM225
Move your mouse over image or click to enlarge

BLAUWE LIJN STM225

Bestelnr: 069877

Een robuust, compact en draagbaar instrument voor meting van de concentratie deeltjes/stof in rookgassen van biomassaketels.

Lees meerLess
Beschrijving

Via een verwarmde monsternameslang wordt een staal genomen van de rookgassen waarna met een optisch meetsysteem de concentratie deeltjes/stof wordt bepaald, zonder gebruik te maken van verbruiksartikelen. Een volwaardige meting kan binnen 15 minuten worden voltooid. De meetresultaten worden (zonder inmenging van personen) getoond op het heldere kleurendisplay.

De STM225 is bijzonder gebruiksvriendelijk en heeft bijna geen onderhoud nodig. Het instrument is ongevoelig voor gebruik op een onstabiele ondergrond. Als de meetopstelling vervuild is door de aangezogen gassen is deze eenvoudig door de gebruiker zelf te reinigen, zonder dat hierdoor herkalibratie noodzakelijk is.

Optioneel kan de STM225 draadloos communiceren met bepaalde BLAUWE LIJN rookgasanalysers, waarbij het gemeten stofgehalte wordt opgenomen in het meetrapport van de rookgasanalyser. 

Inbegrepen accessoires
Verwarmde monsternameslang met afneembare 90° meetsonde, nulpuntfilter, fijnfilters, 5 teflon membranen, 5 reinigingssetjes, netvoedingsadapter en handleiding

Downloads
Prijs op aanvraagVragen, advies of telefonisch overleggen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel 02 - 757 92 44

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan