Contactgegevens* Verplichte velden

BLAUWE LIJN Sikkelsonde
Vergroot afbeelding
X

BLAUWE LIJN SikkelsondeBLAUWE LIJN Sikkelsonde
Move your mouse over image or click to enlarge

BLAUWE LIJN Sikkelsonde

Bestelnr: 911262

Wanneer de aanvoer van verbrandingslucht en de afvoer van rookgassen uit concentrische buizen bestaat, is een lek in de rookgasafvoer moeilijk vast te stellen. De sikkelsonde biedt uitkomst.

Lees meerLess
Beschrijving

De binnenste buis voert rookgassen af, arm aan zuurstof en vaak rijk aan koolmonoxide. De buitenste buis voert verse verbrandingslucht aan van buiten. Als de binnenste buis lek is ten opzichte van de buitenste, zal de verbrandingslucht vervuilen. Er is namelijk een kleine overdruk in de binnenste buis. Dit verschijnsel kan het rendement van de CV-installatie beïnvloeden en mogelijk een slechte verbranding veroorzaken met hoge CO-concentraties als gevolg. Met de sikkelsonde in combinatie met uw rookgasanalyser kan een meting worden verricht in de buitenste buis. Indien een verhoogde concentratie koolmonoxide of een verlaagde concentratie zuurstof wordt waargenomen, is er sprake van een lek.

De rubberen conus zorgt voor een lekdichte meting. De sonde bestaat uit een geperforeerde sikkelvormige slang, zodat een goed gemiddelde wordt verkregen.

Lengte monsternameslang: 1,85 meter

€ 100,-
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW, Recupel inbegrepen. Wijzigingen voorbehouden.

Vragen, advies of telefonisch overleggen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel 02 - 757 92 44

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan